Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Vihdoin Päivityksiä
17.09.2011 21:16

Päivitykset ovat laahanneet rankasti tapahtumien perässä ja ikävä kyllä sama suuntaus taitaa jatkua. Nettiongelmat tuntuvat vainoavan meidän huushollia, mutta ehkä joku päivä kaikki toimii niinkuin pitääkin. Minnalle kiitokset uusista kuvista sivuille ja päivitysten hoitamisesta.

Kevät ja kesä on mennyt mahtavasti nuorten B-pentueen saavutuksia ihaillen. Pulla (DC Beaty Bun) on saanut ekan sertinsä ja sai kasvattaja-tätin ylpeydestä soikeaksi voittaen nuorten luokan rodun erikoisnäyttelyssä. Bontzo (DC Bold Bandos) on kanssa esiintynyt hienosti kehissä ja avannut serti tilinsä. Bontzo sai kesän alussa "pikkuveli" Riemun (Midanet Lagurus) kaverikseen. Pitkää pinnaa Sinille näiden jätkien kanssa! Venäjällä Bond (DC Bond Boy) on loistanut näyttelykehissä, saavutuksia taitaa olla jo pilvin pimein, ainakin spitz club Bis1 ja Venäjän juniorivalio. Olgalle kiitokset ja onnea jatkoon! Thanks to Olga and success to shows!

Yussi päätti alkukesällä että elo meidän "sirkuksessa" saa riittää ja valitsi uudeksi kodikseen hoitopaikkansa Markon hellässä huomassa. Kiitos Marko kun pidät huolta meidän "Justuksesta"! Poikien käydessä oli ihana nähdä miten lyhyessäkin ajassa olivat onnistuneet luomaan mahtavan suhteen, Yus ei päästänyt Markoa silmistään hetkeksikään että varmasti pääsee mukaan.

C-pentueen kakrut ovat aloittaneet taipaleensa hienosti perheidensä kanssa. Kiitokset "jouluherkkujen" omistajille!

Aimi (DC Aimi Fan) yllätti meidät tyttöpennulla, ihana pieni pallero joka taidetaan lellitellä lähes pilalle niin meidän ihmisten kuin koirienkin taholta. Ainokaisena taitaa saada periksi ihan liikaa Aimilta, imetyksen lopettaminen on tuottanut pikkuisen ongelmia ja kiinteä ruoka ei kuulunut vauvaprinsessan suosikkeihin, mutta onneksi nyt suostuu jo syömään kunnolla ja alkaakin näin ollen olla valmis omaan kotiin.

Jotta yllätykset eivät kesken loppuisi niin vihdoinkin sain kauan haaveilemani pojan. Voitto Ilmari Jokunen, tuttavallisemmin Jokunen ja virallisemmin Fuji-San Little Yakusoku muutti meille heinäkuun loppupuolella. Satulle ja Penalle isot kiitokset tästä uskomattomasta hurmurista!


Kommentoi Vauvoja ja ylpeyden aihetta
25.01.2011 22:39

Onpas ollu kiirettä, jäänyt sivujen täydentäminen väliin, mutta eiköhän tässä pikku hiljaa jotain lisäyksiä tule.

Viime viikonloppuna oli Turun näyttely, jossa piipahdin ihan vaan turistina ilman koiria, erikoinen tilanne pitkästä aikaa kun en tressannut omista mokista kehässä ja sai vaan nauttia näyttely hälinästä. Ylpeyden aihetta antoi mahtavasti esiintynyt Bontzo (Don Camu's Bold Bandos) joka sai tulokseksi hienosti jun eri1, Hienoa Sini ja Bontzo!

Pennut kasvaa kovasti ja muuttivat sunnuntaina keittiöön, tutustuminen huushollin muihin koiriin on alkanut ja Aimi onkin ottanut tehtäväkseen toimia hoito-tätinä. Taitaa pentulaatikkokin kohta olla liian ahdas kun ympäröivä maailma on paljon mielenkiintoisempaa. Tytöistä kaksi ovat saaneet jo oman ihanan perheensä, jonne muuttaa sitten kunhan ikää ja taitoja karttuu.


Kommentoi Vihdoin kotisivut!
17.01.2011 20:01

Vihdoin sain Minnan runsaalla avustuksella aikaiseksi jonkin näköiset kotisivut. Kiitos Minna!

Sivut ovat vielä kesken, mutta hitaasti ja varmasti ne valmistuvat kyllä.


Kommentoi


©2019 Blogi | Kennel Don Camu's - suntuubi.com